SOITINVERSTAS

Matkaharmooni

Työn alla oman malliston 4-oktaavinen ja yksiäänikertainen matkaharmooni. Mallisto laajenee myöhemmin. Seuraa sivua tai lähetä sähköpostia, niin saat tiedon myyntiin tulevista soittimista ensimmäisten joukossa!

”Recycled organs”

Rikkinäiset ja hylätyt urut saavat uuden elämän matkaharmoonin aihiona. Myyntiin tulevat yksittäiskappaleet esitellään tällä nettisivuilla.

Harmoonien huollot

Kaikenkokoisten harmoonien huollot ja viritykset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muuta

Oletko aina toivonut polkuharmoonia joka toimii myös polkupyöränä? Vai näitkö unta melodikasta vappupilliäänikerralla? Kaikki vapaalehdykkäperiaatteeseen perustuvat mielikuvitussoittimet laadukkaasti ammattitaidolla.

HINNASTO

(hinnat sis. ALV 24%)

Kierrätysharmooni: (1 äänikerta, 4 oktaavia C-c, 1 polvipaisutin forte-luukulle, perusväri koivu/ruskeat petsit/musta petsi + öljy, viritys) Mallit vaihtelee hieman riippuen kierrätettävänä olevan soittimen ominaisuuksista.

Hinta: 2000e

Rakennan matkaharmooneita tilauksesta. Jos toiveissa on jotain muuta, esim. värikäs, useampi äänikerta, lentolaatikkoon pakattu tai tietyllä oktaavialalla oleva matkaharmooni, kysy lisää!

Soitinhuolto ja viritys:

Pystyn antamaan lopullisen tarjouksen huoltoon tulevasta harmoonista vasta nähtyäni soittimen, mutta tässä on nähtävillä suuntaa-antava hinnasto yleisimmistä huoltotoimenpiteistä. Kannattaa aina kysyä tarjous, alustavan tarjouksen saat myös lähettämällä kuvia soittimesta ja videon, jossa soitat jokaista kosketinta kaikista äänikerroista sähköpostiin inarinsoitinverstas@gmail.com.

Jos soitin on soittokuntoinen ja suurin osa äänistä soi normaalisti, todennäköinen toimenpide on perushuolto. Jos soitin ei ole soittokuntoinen, niin se on todennäköisimmin täyshuollon tarpeessa.

Perushuolto = Kaikkien osien puhdistus, tarkistus ja huolto.  

Matkaharmoonit alk. 180e

Kotiharmoonit alk. 250e

Täyshuolto = Hyönteisten tai pienjyrsijöiden valloittamat, ikänsä palvelleet, vesivahingot, maanjäristykset, rankasti roudatut, täysin räjähtäneet ynnä muut isommat remonttikohteet. 

Matkaharmoonit alk 400e

Kotiharmooni alk. 580e

Jos soitin on soittokuntoinen ja suurin osa tai kaikki äänet soivat normaalisti, todennäköinen toimenpide on perushuolto. Jos soitin ei ole soittokuntoinen, niin se on täyshuollon tarpeessa.

Paljekankaiden vaihto (sis. materiaalit)

Matkaharmoonit   280e

Kotiharmoonit      340e

Viritys –Ennen viritystä aina perushuolto, hinnat sis. kielten pesun.

Viritys: 50e/oktaavi 

(Esim. 1 äänikerta / 4 okt matkaharmoonin viritys yht. 200e)

Viretason muutos: 80e/oktaavi 

(Esim. 2 äänikerta / 4,5 okt kotiharmoonin viretason muutos yht. 720e)

Mielikuvitussoittimet:

Osaamiseni on vahvinta vapaalehdyköiden saralla. Kerro idea, niin katsotaan!