Einarin erikoinen

Einarin erikoishöpinät siirtyy tänne blogiin, jota toki linkitän Facebookiin entiseen malliin. Tarkoitus on kertoilla erikoisprojekteista vähän tarkemmin, kuin muutamalla kuvalla. Olen tosin aika laiska kuvaamaan samalla kun teen hommia, mutta jospa sitä tämän myötä syntyisi vähän enemmänkin kertomuksia näistä verstaalla syntyvistä erikoisprojekteista ja työpajatyyppisistä harrasteista. Vanhoja juttuja en jaksa alkaa postailemaan. Niitä löytyy nyt ja tulevaisuudessa osoitteesta facebook.com/einarinerikoinen

skebat

Kuvassa: Lasten lelusoittimilla esiintyvän artistin Grateful Dädin kitarateline. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s