Kaustinen 2018

Kaustisen festivaaliviikko 9.-15.7.2018 alkaa olla lopuillaan. Olen saanut tavata paljon harmooneihin vihkiytyneitä ihmisiä kentän joka laidalta. Ajatustenvaihto, neuvot ja palaute on ollut korvaamatonta. Huomenna pakkaan taas auton täyteen tavaraa ja lähden kohti kotia.
20180710_185308

Verstaalla alkaakin kiireet hetimiten sinne päästyäni. Sinisen harmoonin lopullinen säätö on ensimmäisenä työpöydällä jotta asiakas saa mahdollisimman pian uuden soittimensa. Syysajan ohjelmassa on 5 kappaleen matkaharmoonisarjan valmistaminen. Ensimmäinen sarja on 4-oktaavinen ja yksiäänikertainen, yhdellä polvipaisuttimella. Tähän sarjaan kiinnostusta osoittaneet saavat tietoa myyntiin tulevista soittimista sähköpostitse. Edelleen voi kysyä lisätietoja tai ilmoittautua kiinnostuneiden listalle osoitteeseen inari@inarinsoitinverstas.com. Tietoa tulee toki myös tänne kotisivuille, mutta todennäköisesti sähköposti tavoittaa sinutkin nopeammin.

20180711_134632

Tulevaisuuden suunnitelmista voin paljastaa sen verran kuin itsekin tiedän. Tapanani on ajatella, että mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta aikaa on rajallisesti. Siksipä kevään puolelle suunnittelen 4,5-oktaavista matkaharmoonisarjaa, jolloin isomman palkeen myötä soittimista tulee myös hieman suurikokoisempia ja soittotatsiltaan erilaisia pienempään malliin verrattuna. Aikaa vierähtää myös huoltotöitä tehdessä ja tiiviisti soitinverstasta kehittäessä.

20180711_134625

Festivaalia varten painatin esitteitä ja tarroja joiden kuvat Sini teki painovalmiiksi kiireisellä aikataululla. Kiitos siitä. Lisäksi myyntipisteelle otin mukaan vanhat tutut ”hitit”, eli viheliäisen kovaääniset jänisräikät. Valmistin puisia rytmimunia vaihtoehtona perinteisille muovisille. Jänisräikät oli siirrettävä ensimmäisen päivän jälkeen pois pöydän reunalta, jolloin jokainen ovesta astuja pyöräytti pienen ääninäytteen.

20180710_201515

Upeat festivaalit alkaa siis olla lopuillaan. Monenlaista musiikkia (ja harmoonia) olen nähnyt ja kuullut. Paljon vanhojen ja uusien ystävien kohtaamisia. Muutaman keikan soitin itsekin. Ainoana miinuksena voisin mainita erittäin kovaääniset telttanaapurit, mutta heille se ilo suotakoon. Aamu-uinti ja hyvät asiat virkistää. Ei haittaa vaikka väsyttää, sehän kuuluu festarin henkeen. Kiitos Kaustinen, nähdään taas ensi vuonna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s